Onze goede haaringrediënten

Vitamine A

Vitamine A is een krachtige vitamine die voorkomt in zoete aardappelen, wortelen en boerenkool. Het draagt ​​bij aan de gezondheid van uw huid en hoofdhuid door de circulatie van zuurstof in het bloed te bevorderen. Helpt je hoofdhuid te voeden met de essentiële voedingsstoffen die je nodig hebt voor langer, sterker haar.

Vitamine C

Ja, vitamine C is niet alleen goed voor het versterken van onze afweer, maar helpt ook haaruitval te voorkomen . Het voorkomt uitdroging, broos haar en vroegtijdige vergrijzing.

Vitamine E

Vitamine E is essentieel voor de bloedcirculatie. Naast het verzorgen en beschermen van je haar, kan het ook helpen fijne lijntjes en rimpels op de huid te verminderen. Net als vitamine A zorgt deze vitamine ervoor dat de hoofdhuid voldoende zuurstof krijgt om de haargroei te bevorderen.

Vitamine B6

Vitamine B6 versterkt de werking van andere vitamines! Het metaboliseert ook aminozuren (deze eiwitten die worden gebruikt om de structuur van het haar en keratine te creëren) en helpt daardoor de haarvezel te versterken.

Foliumzuur (vitamine B9)

Foliumzuur is een fascinerende vitamine die essentieel is voor je lichaam om je DNA te herstellen. Het is het beste om foliumzuur in te nemen met vitamine B12. Regelmatige consumptie van foliumzuur of vitamine B9 bevordert het celherstel om de haarwortels te versterken en verzwakking ervan te voorkomen.

Vitamine b12

Het zorgt voor een goede werking van de cellen en stimuleert zo de vernieuwing van het haarzakje. De snelste celvernieuwing van het lichaam... Rode bloedcellen zijn verantwoordelijk voor het leveren van zuurstof aan de hoofdhuid, waardoor het haar langer groeit.

Biotine (vitamine B8)

Biotine is een van de belangrijkste vitamines die je moet innemen om de haargroei te bevorderen.

Biotine is DE vitamine (vitamine H of B8) waarvan bekend is dat het de haargroei en elasticiteit bevordert. Geen broos en dof haar meer! Hallo mooi haar! Bovendien wordt biotine niet alleen aanbevolen voor de haarverzorging, maar ook voor de huidverzorging, omdat biotine veel voordelen heeft die bij het grote publiek weinig bekend zijn.

Vitamine B5

Vitamine B5, ook wel bepantheen genoemd, helpt de haargroei te stimuleren. Het wordt daarom vooral aanbevolen in gevallen van gebrek aan haardichtheid. Maar dat is niet alles, het is een belangrijk bestanddeel van keratine (het hoofdbestanddeel van het haar) en neemt ook deel aan de regeneratie van de haarvezels.

Kokosnootolie

Deze populaire olie wordt over de hele wereld gebruikt om gezond haar en hoofdhuid te bevorderen. Vanwege de gelijkenis met de natuurlijke oliën in onze hoofdhuid is kokosolie een van de weinige oliën die je haar kunnen hydrateren. Dit helpt breuk en haaruitval te voorkomen.

Zink: een belangrijke voedingsstof voor haar

Zink is een essentieel sporenelement dat een zeer belangrijke rol speelt in de schoonheid en gezondheid van haar. Zink speelt een essentiële rol bij de synthese van keratine en collageen, twee eiwitten die de haarvezel vormen. Zink is rechtstreeks betrokken bij de synthese van keratine en collageen en helpt het haar te beschermen tegen vroegtijdige veroudering.

vooravond vegan01-certificering

*Referentie-innames