Welterusten

De klinische studie

Want het vertrouwen van onze klanten is de grootste voldoening.

Lashilé Beauty heeft een klinische studie uitgevoerd om de doeltreffendheid en de tolerantie van onze GOOD NIGHT gummies te testen. Uitgevoerd door dermatologen van een onafhankelijk laboratorium, zijn dit de belangrijkste resultaten:

KLINISCHE RESULTATEN
(onder medisch toezicht)

+99%

+99%

99% toename in gemiddelde slaapkwaliteit score (Leeds schaal)*.

+60%

+60%

60% toename in effectieve slaapkwaliteit

-48%

-48%

48% vermindering in de ernst van slapeloosheid

-44%

-44%

44% minder tijd om te slapen

-64%

-64%

64% vermindering van de intensiteit van slaapstoornissen

RESULTATEN VAN DE AANVAARDBAARHEIDSVRAGENLIJST

door de vrijwilligers**.

ALGEMENE BEOORDELING :

100%

van de gebruikers tolereerde Goedenacht

87%

van de gebruikers gaf het product een positieve beoordeling

✔️ UITSTEKEND: 32%.

✔️ ZEER GOED: 29%.

✔️ GOED: 26%.

EVALUATIE VAN DE DOELTREFFENDHEID:

van gebruikers die rapporteerden

van gebruikers die rapporteerden

90% Wens om Good Night te blijven gebruiken
84% zou kopen Good Night
94% Aangename textuur
94% Aangename smaak

* De Leeds Sleep Assessment Questionnaire is een zelf in te vullen vragenlijst bestaande uit 10 vragen die betrekking hebben op 4 aspecten van de slaapefficiëntie: kwaliteit van de slaap/graad van slaperigheid, kwaliteit van de slaap, kwaliteit van het ontwaken, kwaliteit van de toestand na het ontwaken/prestaties.

**Volgens de ISCD diagnostische criteria voor slapeloosheid, 3e versie 2014

Onderzoek nr. CEC-21-SN037
Om het effect van een voedingssupplement op de verkorting van de slaaptijd te beoordelen. Het effect van het voedingssupplement op de slaapkwaliteit en de slaapduur evalueren. Het beoordelen van het effect van het voedingssupplement op slapeloosheid. Om het effect van het voedingssupplement op slaperigheid overdag te beoordelen. Om mogelijke bijwerkingen na 42 en 84 dagen gebruik te verzamelen. De aanvaardbaarheid beoordelen aan de hand van een zelfbeoordelingsvragenlijst na 84 dagen gebruik.


ONDERZOEKSPARAMETERS
Gebruiksfrequentie: 2 gummies per dag. Duur van de toepassing: 28 dagen (1 maand). Aantal vrijwilligers: 33. Soort vrijwilligers: Vrouwelijk & Mannelijk. Leeftijd ≥ 18 jaar. Slapeloosheid waarbij u ten minste 3 keer per week en gedurende ten minste 3 maanden moeilijk in slaap valt.
ZIE GOOD NIGHT

Welterusten

Slechts 2 heerlijke gummies verbeteren uw slaap. Melatonine geeft u een gevoel van ontspanning en welzijn. Ontstresst en ontspannen door L-theanine en tryptofaan, zijn uw lichaam en geest klaar om in slaap te vallen.

In een vredige slaap herstelt uw lichaam van de dagelijkse vermoeidheid en regenereert: vaarwel nachtwakingen en slapeloosheid! Na deze diepe en herstellende slaap wordt u sereen en uitgerust wakker.

Door de biologische klok en de slaapcycli te reguleren, zorgt Good Night voor een goede kwaliteit van de slaap en een natuurlijke slaap, zonder gewenning en zonder slaperigheid overdag. Goedenacht beperkt ook de gevolgen van een jetlag.