laboratoire-lashile-beauty-lashile-beauty-is-een-frans-laboratorium-voor-voedingssupplementen-in-de-vorm-van-natuurlijke-veganistische-gummies-zonder-kunstmatige-kleur-of-smaakstoffen-dit-is-zeer-geconcentreerde-nutricosmetics-quot-een-heerlijk-verlangen-om-elke-dag-voor-jezelf-te-zorgen-quot-veilige-betaling-snelle-levering-wereldwijd laboratoire-lashile-beauty-lashile-beauty-is-een-frans-laboratorium-voor-voedingssupplementen-in-de-vorm-van-natuurlijke-veganistische-gummies-zonder-kunstmatige-kleur-of-smaakstoffen-dit-is-zeer-geconcentreerde-nutricosmetics-quot-een-heerlijk-verlangen-om-elke-dag-voor-jezelf-te-zorgen-quot-veilige-betaling-snelle-levering-wereldwijd

Ons Laboratorium

LASHILÉ BEAUTY
Laboratorium expert in nutricosmetics

PIONIER EN LEIDER IN GUMMIES IN FRANKRIJK EN EUROPA
Lashilé Beauty is een Frans laboratorium voor voedingssupplementen dat een revolutie teweegbrengt in de dagelijkse inname van voedingssupplementen. Onze unieke producten, die in Frankrijk worden vervaardigd, worden aangeboden in de vorm van "Gummies", kleine stervormige gommetjes met een heerlijke fruitige smaak, die aangenaam zijn om zonder beperkingen te consumeren.
De Lashilé Beauty gummies zijn verrijkt met vitaminen, mineralen, oligo-elementen en actieve bestanddelen en zijn doeltreffend om uw natuurlijke schoonheid (haar, huid, lichaam...) te verbeteren en uw welzijn (slaap, detox, libido...) elke dag te verzorgen.

Zeg vaarwel tegen capsules en andere tabletten: het innemen van voedingssupplementen wordt eindelijk een echt plezier!

Kies voor onze gummy, een leuk en lekker medium van slechts 8 kcal, licht verteerbaar en met een optimale biologische beschikbaarheid. Slechts 2 sterretjes per dag, om op elk moment van de dag van te genieten, samen of apart, is genoeg. Lashilé Beauty biedt u een nieuwe manier om uw vitaminesupplementen te consumeren, door de doeltreffendheid van haar formules te combineren met het plezier van het proeven ervan!
Lashilé Beauty is veel meer dan een gewoon voedingssupplement: het zijn 2 kleine vitamine-sterren die u elke dag vergezellen!

ONZE FILOSOFIE

KWALITEIT

Formules ontworpen en vervaardigd in Frankrijk, geconcentreerd in actieve bestanddelen van hoge kwaliteit.

SCHOON

Schone, gezonde en veilige producten, 100% veganistisch, zonder kunstmatige kleurstoffen, lactose, gluten of dierlijke gelatine.

100% PLEZIER

Gourmetkuren met fruitsmaak die lekker zijn en gemakkelijk te consumeren!

INNOVATIEF

Een innovatief alternatief voor traditionele capsules met een optimale biologische beschikbaarheid van de actieve bestanddelen!

EFFECTIVITEIT

Unieke formules met bewezen doeltreffendheid, gevalideerd door onafhankelijke klinische studies.