Goede detox

De klinische studie

Want het vertrouwen van onze klanten is de grootste voldoening.

Lashilé Beauty heeft een klinische studie uitgevoerd om de doeltreffendheid en de tolerantie van onze GOOD DETOX gummies te testen. Uitgevoerd door dermatologen van een onafhankelijk laboratorium, zijn dit de belangrijkste resultaten:

KLINISCHE RESULTATEN
(onder dermatologische controle)

73%

73%

Wellness-effectiviteit (Qsm)*
Metabolische screeningvragenlijst: significante daling van de gemiddelde QSM-score 51,7 (p<0,001), wat wijst op een gunstig effect op het metabolisme voor 73% van de vrijwilligers

KLINISCHE RESULTATEN
(onder dermatologische controle)

door vrijwilligers*.

ALGEMENE BEOORDELING :

100%

van de consumenten verdroeg
Good Detox
100% wil het product blijven gebruiken

84%

van de gebruikers gaf het product een positieve beoordeling

✔️ UITSTEKEND: 32%
✔️ ZEER GOED: 29%
✔️ GOED: 23%

EVALUATIE VAN DE DOELTREFFENDHEID :

van gebruikers die een verbetering zagen

van gebruikers die een verbetering zagen

77% Ontgiftende en zuiverende werking
90% Een zuiverder huid
77% + wellness
84% Gezondere huid
77% Gevoel van lichtheid
* De QSM is een klinisch instrument voor de beoordeling van algemene lichamelijke symptomen in vragenlijstvorm.

Onderzoeksnummer CEC-21-SN029
Evaluatie van de effecten van een voedingssupplement op het welzijn na 3 maanden dagelijkse inname. Het effect op de bescherming en versterking van de huidbarrière na 3 maanden dagelijks gebruik evalueren. Om mogelijke bijwerkingen na 42 en 84 dagen gebruik te verzamelen. De aanvaardbaarheid beoordelen aan de hand van een zelfbeoordelingsvragenlijst na 84 dagen gebruik.


ONDERZOEKSPARAMETERS
Gebruiksfrequentie: 2 gummies per dag. Duur van de toepassing: 84 dagen (3 maanden). Aantal vrijwilligers: 32. Soort vrijwilligers: Vrouwelijk. Leeftijd ≥ 18 jaar. Vrijwilligers met een Body Mass Index (BMI) tussen 18,5 en 24,9
ZIE GOOD DETOX

Goede detox

Slechts 2 heerlijke gummies per dag zullen het lichaam en de huid zuiveren en weer in evenwicht brengen. Geleidelijk treedt een gevoel van welzijn in: de wilde vioolbloem reinigt de huid, reinigt het bloed en de huid, verzacht huidoneffenheden.


Het berkenblad begint zijn drainerende en depurerende werking met het filteren van organisch afval en andere gifstoffen die zich in het lichaam hebben opgehoopt, terwijl het lichaam wordt geremineraliseerd: u elimineert!
Ondertussen worden onze melkfermenten geactiveerd door uw immuunsysteem te versterken, ontstekingen te kalmeren en de huidflora weer in evenwicht te brengen.

Verwen uw lichaam met onze buitengewone detoxkuur. 100% natuurlijk en veganistisch, het zal u een onvergelijkbaar gevoel van lichtheid en welzijn geven!