Het voordeel van gummies

Gummie is een hoog gedoseerde nutricosmetica (in planten, vitaminen, oligo-elementen of probiotica...), een leuke en onweerstaanbare galenic met een heerlijke fruitige smaak die een optimale biologische beschikbaarheid van de actieve bestanddelen mogelijk maakt en een superieure efficiëntie ten opzichte van capsules of tabletten. Nul beperkingen: geen noodzaak om het met een glas water in te nemen en totale vrijheid in het tijdstip van inname. Ideaal voor mensen die geen capsules of tabletten kunnen slikken of die moe zijn van het innemen van hun supplementen.

De vitamine gummie is perfect om jezelf te verwennen en tegelijkertijd voor jezelf te zorgen! Voor een optimaal resultaat is het aanbevolen elk van onze producten minstens 3 maanden na elkaar in te nemen.

Wat is nutricosmetics?

Het is een nieuwe generatie schoonheidsproducten die van binnenuit werken om de uiterlijke verschijning van verschillende delen van het lichaam, zoals huid, haar, nagels, enz. te verbeteren. De term komt van de samentrekking van "voeding" en "cosmetica".

Lashilé Beauty verplichtingen

Lashilé Beauty is een deskundig laboratorium voor nutricosmetica, maar ook een voorbeeld voor onze gemeenschap en onze planeet:

- Gecertificeerd veganistisch: Wij hebben voor veganistische formules gekozen om het milieu, het ecosysteem en het dierenleven te respecteren. Al onze producten zijn EVEVEGAN01 gecertificeerd

- Niet getest op dieren: onze afgewerkte producten worden in geen enkele fase van hun ontwikkeling en productie op dieren getest. Ook de grondstoffen die bij de samenstelling ervan worden gebruikt, worden niet op dieren getest.

- Glutenvrij

- Lactosevrij

- GMO-vrij

- Volledig recyclebare container

Vanaf welke leeftijd kunnen we de kuren gebruiken?

Onze Good Clean formule is toegestaan vanaf de leeftijd van 12 jaar. De rest van onze formules zijn toegestaan vanaf 16 jaar.

Zijn de behandelingen van Lashilé Beauty gemengd?

De formules van Lashilé Beauty zijn even doeltreffend voor vrouwen als voor mannen.

NB:

- Good Hair Women en Good Love Women zijn uitsluitend voor vrouwen.

- Good Hair Men, Good Beard en Good Love Men zijn exclusief voor mannen.

Kan ik meerdere kuren combineren?

Alle Lashilé Beauty formules zijn cumulatief! Wij adviseren u echter om u te beperken tot maximaal 4 behandelingen, afhankelijk van uw prioriteiten.

TERUG NAAR FAQ