Welke betaalmethoden worden op onze site aanvaard?

Wij aanvaarden betalingen met kredietkaart (CB, Apple Pay, Visa, MasterCard) en PayPal. Als u een probleem ondervindt bij de betaling, moet uw bankrekening identiek zijn aan uw factuuradres.

Is uw betaling veilig?

Ja, de betaling op onze website is 100% beveiligd door onze bankprovider. Wij gebruiken een encryptie dienst om uw betaling te verwerken, uw credit card informatie is voor ons verborgen. Je hoeft je nergens zorgen over te maken!

Hoe gebruik je een promo code?

Als u het geluk hebt een couponcode te vinden, kunt u die noteren in de ruimte die voor de betalingsfase is gereserveerd. Om dit te doen, valideert u uw winkelmandje en klikt u vervolgens op de volgende pagina bovenaan op "overzicht bestelling bekijken". De plaats van de promo code is hier. Vergeet niet te valideren om ervan te profiteren!

NB: promo codes zijn niet geldig op onze abonnementen (vanwege het terugkerende karakter van de abonnementen).

Bent u vergeten uw promotiecode in te voeren?

De promo-code wordt onmiddellijk in aanmerking genomen bij de validatie en de voorbereiding van uw bestelling: indien u deze code niet hebt ingevoerd, is het helaas onmogelijk om u er achteraf nog van te laten profiteren wegens logistieke beperkingen, maar u kunt hem wel gebruiken voor een volgende bestelling!

TERUG NAAR FAQ