Vind onze producten overal in Frankrijk en internationaal

Onze goede huidingrediënten

HYALURONZUUR

Hyaluronzuur doet echte wonderen, het is het “CEMENT VAN DE HUID”. Het staat bekend om zijn sterk hydraterende eigenschappen en om zijn anti-verouderings- en antirimpeleffecten. Hyaluronzuur zit van nature in ons lichaam en heeft de functie om de huid te hydrateren en te beschermen tegen externe agressies.
Het heeft ook de functie om de epidermis en dermis te regenereren om een ​​gladder uiterlijk te geven en de teint te versterken.
Het is de werking van hyaluronzuur die het water in het hart van de cellen vasthoudt, voor continue hydratatie gedurende de dag!

Co-enzym Q10

Co-enzym Q10 is ideaal tegen de gevolgen van de tijd. Het staat bekend als een antioxidant bij uitstek om de effecten van veroudering te bestrijden: rimpels en kwetsbaarheid van de huid. Het vertraagt ​​dus het verschijnen van rimpels!

Vitamine E

VITAMINE E IS DE JEUGDVITAMINE! Het grootste voordeel is dat het antioxidant is en beschermt tegen veroudering met een ontstekingsremmende werking. Het is ook bekend dat het wonderen doet op de huid (hydratatie en voeding).

Vitamine C

EEN GLOEIENDE ACTIEF! Vitamine C verheldert de teint, verzacht lijntjes, verstevigt de dermis, is antioxidant… het heeft alles goeds! Het is in staat rimpels te verminderen, collageen en elastine te stimuleren en heeft daardoor een verstevigend effect. Het reguleert de overtollige melanine in onze huid en vermindert tegelijkertijd puistjes.
Je zult het begrepen hebben: Vitamine C is het ultieme ingrediënt voor een gezonde glans!

vooravond vegan01-certificering

*Referentie-innames