ONZE GOEDE DETOX-INGREDIËNTEN

WILDE GEDACHTE

Wild viooltje is een plant die het bloed van verschillende gifstoffen reinigt. Rijk aan vitamine E en vetzuren, zal het de huid zuiveren en huidonvolkomenheden voorkomen. Wild viooltje heeft dan ook vele eigenschappen: zuiverend, diuretisch, genezend en verzachtend. Het bevordert ook de drainage van de huid.

BERK

Een majestueuze boom die in het wild groeit, het berkenblad is een echt magisch drainagedrankje! Berk, het favoriete elixer voor het ontgiften van de huid en het remineraliseren van het lichaam, zorgt voor een echte voorjaarsschoonmaak door het hele lichaam. Rijk aan sporenelementen en mineralen zoals chroom, zink, magnesium, ijzer, kalium, koper, silicium en vitamines, remineraliseert het het hele lichaam!

PROBIOTICA

Ze zijn de heilige graal van cosmetica voor een mooie huid! Hun functie is het opnieuw in evenwicht brengen van onze microbiota, de huidflora die de ‘bodyguard’ van onze huid is. Dankzij hun ontstekingsremmende werking versterken probiotica het immuunsysteem en de barrièrefunctie van de huid.

vooravond vegan01-certificering

*Referentie-innames