SEXO

PROFITEER VAN DE LENTE OM DE VLAM OPNIEUW AAN TE STEKEN!

Temps de lecture : 2 min.
PROFITEZ DU PRINTEMPS POUR RALLUMER LA FLAMME !

Een gelukkig stel moet plezier, liefde en (veel) gelach delen. Het seksleven is ook van fundamenteel belang voor de eenheid van een koppel. Seksualiteit is, net als lichamelijk contact en genegenheid, een essentieel onderdeel van intimiteit.

In bepaalde periodes ontstaat er routine en is het verlangen er niet meer. Verschillende factoren kunnen ervoor zorgen dat het fluctueert: vermoeidheid, stress, angst, menopauze, gebrek aan zelfvertrouwen...

Seksualiteit is belangrijk voor de harmonie als koppel, daarom hebben we enkele tips voor je gevonden om je relatie op te fleuren, je avonden te laten ontbranden en de chemie met je partner te herontdekken!

NEEM DE TIJD EN VERRAS UW PARTNER

Misschien ben je vergeten wat een date night is, omdat je het de hele week te druk hebt gehad met werken of reizen... Een tijdje alleen voor jullie tweeën kan dus heel nuttig zijn voor je relatie. Een avond organiseren rond een goed glas wijn of een lekker diner bij kaarslicht?

Breng een nachtje weg dan thuis

In een nieuwe omgeving is de (her)ontdekking van anderen gunstiger. Een verandering van omgeving kan u helpen de routine te doorbreken en u in staat te stellen uw oriëntatie te veranderen!

OEFEN EEN AFRODISIAC MASSAGE

Massages zijn een geweldige manier om druk tegen te gaan en de harmonie te herstellen. Om de ervaring te verbeteren, voeg je essentiële olie van Ylang-Ylang toe, een afrodisiacum, verdun het in plantaardige olie van zoete amandel, masseer het lichaam van je partner en laat je masseren!

EEN WEINIG PLEZIER, SPICE UP UW KEUKEN!

Probeer uw dagen spannender te maken met nieuwe ervaringen, zoals nieuwe gerechten uitproberen of thuis samen koken. Pittige gerechten laten de temperatuur stijgen, terwijl chocolade, slagroom en honing als basis kunnen dienen voor een massage voor een gastronomisch moment...

En aangezien we het over een gastronomisch moment hebben... raden we ook onze kleine gummies aan om je libido te stimuleren dankzij damiana, een natuurlijk afrodisiacum! Een duobehandeling voor mannen en vrouwen die het verlangen stimuleert.

Genoeg om het plezier met je partner te optimaliseren!

bien-etre

Goede liefde

Women - Libido Boost voor vrouwen - 1 maand

Normale prijs Vanaf 24,90 €
Normale prijs Aanbiedingsprijs Vanaf 24,90€

bien-etre

Goede liefde

Mannen - Boost Libido Mannen - 1 maand

Normale prijs Vanaf 24,90 €
Normale prijs Aanbiedingsprijs Vanaf 24,90€

bien-etre

Duo Goede Liefde

Boost Libido Vrouw/Man - 1 maand

Normale prijs Vanaf 44,90 €
Normale prijs Aanbiedingsprijs Vanaf 44,90€

DE LASHILÉ BEAUTYBLOG