BEAUTÉ

WAAROM DE VOORKEUR VAN GUMMIES BOVEN CAPSULES EN TABLETS?

Temps de lecture : 2 min.
POURQUOI PRÉFÉRER LES GUMMIES AUX GÉLULES ET COMPRIMÉS ?
Foto DR © Lashilé Beauty

KRACHT EN DIVERSITEIT VAN ACTIVA

Vergis je niet: gummies bevatten dezelfde actieve ingrediënten als capsules! Het enige onderscheid ligt in hun vorm: in tegenstelling tot de capsules die ze omhullen, zijn de actieve ingrediënten in onze gummies verwerkt in een fruitpectinebasis. De kracht van de LASHILÉ BEAUTY-formules ligt in hun actieve ingrediëntencomplexen die gemiddeld 6 actieve ingrediënten in een formule combineren, met een minimum van 3 en een maximum van 11 . Deze actieve ingrediënten, die synergetisch werken, kunnen mineralen, vitaminen, planten en aminozuren omvatten... Bovendien hoeven de referentie-innames (RA) niet voor elke voedingsstof 100% te zijn: het is de interactie tussen de verschillende actieve ingrediënten die draagt ​​bij aan de effectiviteit van de formules.

OPTIMALE BIOBESCHIKBAARHEID

De gummies zijn zo samengesteld dat ze snel door het lichaam worden opgenomen. Ze maken een betere assimilatie mogelijk dan klassieke capsules, omdat de componenten in feite in de mond vrijkomen zodra je begint met kauwen en bewaard blijven totdat ze het spijsverteringskanaal passeren, met name in de darmen, waar de actieve ingrediënten van de verbindingen dan volledig worden opgenomen. .

BETERE STABILITEIT

Vitaminegummies zijn vervaardigd om stabieler te zijn dan capsules en tabletten. Ze zijn minder onderhevig aan afbraak en oxidatie van actieve ingrediënten, wat daarom een ​​beter behoud van voedingseigenschappen over een langere periode garandeert.

AANWEZIGHEID EN EFFICIËNTIE

De regel is duidelijk: om een ​​supplement effectief te laten zijn, is het essentieel dat het op lange termijn de therapietrouw blijft. Maar vandaag voltooit 1 op de 2 mensen de klassieke behandeling met voedingssupplementen niet. Gummies kunnen daarom als effectiever en zuiniger worden beschouwd! Hun eenvoud, hun zachte textuur, hun onweerstaanbare geur en hun heerlijke smaak maken elke behandeling veel aangenamer om te nemen, waardoor regelmaat en zorgvuldigheid bij de dagelijkse inname worden bevorderd. Dit is een essentiële factor om resultaten te behalen!

Is het u ooit gelukt een kuur met voedingssupplementen in capsulevorm te voltooien zonder dat u zich verveelde en het uiteindelijk opgaf? Wie heeft ooit plezier ervaren bij het innemen van capsules en tabletten? Bij Lashilé Beauty zijn we van mening dat het innemen van supplementen nooit een hele opgave mag zijn. Het is een keuze die moet resulteren in een echt moment van genot voor lichaam en geest!

Dit is onze belofte: onze gummies produceren de resultaten die consumenten willen. En omdat het vertrouwen van onze klanten de grootste voldoening geeft, worden al onze formules in volledige transparantie gevalideerd door onafhankelijke klinische onderzoeken (onder medische of dermatologische controle), waarvan u de resultaten kunt vinden op onze website.

DE LASHILÉ BEAUTYBLOG