BIEN-ÊTRE

WIJ VERHOGEN UW IMMUUNBESCHERMING OM IN GEWELDIGE VORM TE ZIJN!

Temps de lecture : 1 min.
ON BOOSTE SES DÉFENSES IMMUNITAIRES POUR ÊTRE EN PLEINE FORME !
Foto DR © Lashilé Beauty

De temperatuurdaling verzwakt ons immuunsysteem, heb je het gevoeld? Bij seizoenswisselingen, vermoeidheid, periodes van stress verzwakt ons immuunsysteem... Het is dus erg belangrijk om het te versterken en te stimuleren.

GOED NIEUWS, DE EERSTE STAP STAAT OP HET BORD!

Hier zijn de voedingsmiddelen die u het liefst gebruikt om uw immuunsysteem te versterken: zeevruchten, kruiden, groene thee, wortels, olijfolie, yoghurt, vis (vooral haring en oesters), eigeel, ei, honing en citrusvruchten.

Sinaasappelen, citroenen, grapefruits en granaatappels vanwege hun reservoir aan vitamine A, B en C, essentieel om het immuunsysteem te ondersteunen, en antioxidanten. Ze helpen het microbiële vernietigingsvermogen van witte bloedcellen te verbeteren en nemen ook deel aan de cellulaire vernietiging en eliminatie van uitgeputte witte bloedcellen.

TWEEDE ADVIES: LUISTER NAAR JE LICHAAM EN ZORG ER VOOR

Oefen om te beginnen regelmatig lichamelijke activiteit, dit zal u helpen beschermen tegen infecties, met name luchtweginfecties. We proberen voldoende te slapen, minimaal 7 uur per nacht, om te voorkomen dat ons immuunsysteem verzwakt en het aantal witte bloedcellen afneemt.

Laatste tip om je lichaam een ​​geweldige boost te geven: sla vitamines in met onze Good Immunity-formule. Samengesteld uit Echinacea, Acerola, Zink, Vitamine C, helpt het je wintermoeheid te verminderen en je immuunsysteem te ondersteunen dankzij vitamine B9, B12, C en D 💪

Om met spoed te starten voor een winter in topvorm 🍊

DE LASHILÉ BEAUTYBLOG