BEAUTÉ

GOEDE REDENEN OM EEN MICROVEZEL HANDDOEK TE GEBRUIKEN

Temps de lecture : 2 min.
LES BONNES RAISONS D'UTILISER UNE SERVIETTE EN MICROFIBRE

We zijn vaak op zoek naar eenvoudige manieren om onze routine gemakkelijker te maken. Steeds meer mensen kiezen voor microvezeldoeken vanwege de vele praktische voordelen: het is een van de beste keuzes om je haar te verzorgen!

Ultra-absorberend en zorgt voor een snelle droging:

Microvezeldoeken staan ​​bekend om hun superabsorberend vermogen! Voor een snelle droging wringt u uw haar uit en wikkelt u het ongeveer 30 minuten in de handdoek. Dankzij hun fijne vezels kunnen ze meerdere malen hun eigen gewicht aan vloeistof opnemen. Je kunt je haar daardoor veel sneller drogen dan met een katoenen handdoek. Een goed alternatief voor een haardroger! Bovendien drogen deze handdoeken ook zeer snel, wat ideaal is voor mensen die altijd onderweg zijn of voor buitenactiviteiten.


Compact en lichtgewicht:

Dit maakt ze perfect voor reizen, wandelen, sportsessies of strandvakanties. Je kunt hem gemakkelijk in een klein tasje opbergen en overal mee naartoe nemen, ze nemen veel minder ruimte in beslag!

Verbetert de werking van de zorg:

Is jouw haar dof, beschadigd, uitgedroogd of mist het glans? Als dit het geval is, moet u een goede huidverzorgingsroutine opstellen! We weten echter allemaal hoe lang het duurt om onder de douche te wachten terwijl ons masker werkt... Met een microvezeldoek kunt u uw haar inwikkelen nadat u het masker heeft aangebracht en het enkele uren of zelfs de hele nacht laten inwerken! De voordelen van uw behandeling worden dus vermenigvuldigd!

Beschadigt het haar niet in tegenstelling tot katoenen handdoeken:

Wrijving veroorzaakt door een katoenen handdoek kan schade aan de haarschubben veroorzaken. Ons haar blijft hangen, wat uitrekken, spanning en onnodige schade veroorzaakt. Door te kiezen voor een microvezeldoek behandel je je haar zacht en voorkom je kroezen, gespleten haarpunten en breuken!

Duurzaam:

Microvezeldoeken zijn extreem duurzaam en slijtvast. In tegenstelling tot katoenen handdoeken die snel verslijten en ruw worden na meerdere wasbeurten, behouden microvezeldoeken hun zachtheid en kwaliteit, zelfs na vele wasbeurten. Ze zijn ook vlek- en lichtbestendig, wat betekent dat ze een veel langere levensduur hebben dan traditionele handdoeken.

Wacht niet langer met het verzorgen van jouw mooie haar! U kunt onze microvezeldoek vinden bij de Good Hair Women anti-haaruitvalpakketten voor 3 maanden en 6 maanden. Het zijn de kleine gebaren die het verschil maken✨

DE LASHILÉ BEAUTYBLOG