BEAUTÉ

DE FAVORIETE VOEDSEL VAN ONZE HUID!

Temps de lecture : 3 min.
LES ALIMENTS PRÉFÉRÉS DE NOTRE PEAU !

Onze energie, ons welzijn en onze uiterlijke schoonheid worden bepaald door wat we consumeren. Het voedsel dat we elke dag eten, speelt inderdaad een cruciale rol in de uitstraling, zuiverheid en hydratatie van onze huid. Het adopteren van In & Out-schoonheid is een combinatie van wat we binnenkrijgen en verzorging aangepast aan onze behoeften. Het is daarom essentieel om onze huid van binnenuit te voeden, zodat deze aan de buitenkant zichtbaar is, door een uitgebalanceerd dieet te volgen en bepaalde voedingsmiddelen op te nemen.

  1. Citrusvruchten voor optimale hydratatie:

Citrusvruchten, zoals sinaasappels, citroenen en grapefruit, zijn rijk aan vitamine C en antioxidanten. Deze voedingsstoffen helpen de hydratatie van de huid te behouden door de productie van collageen te bevorderen, een eiwit dat de huidstructuur in stand houdt. Bovendien zijn citrusvruchten ook een uitstekende bron van water, wat helpt bij de algehele hydratatie van ons lichaam.

  1. Avocado's voor een gevoede huid:

Avocado's staan ​​bekend om hun voordelen voor de huid. Ze zijn rijk aan enkelvoudig onverzadigde vetzuren die de huid helpen voeden en soepel en gehydrateerd houden. Bovendien bevatten avocado's vitamine E en C, krachtige antioxidanten die de huid beschermen tegen schade door vrije radicalen. Je kunt genieten van de voordelen van avocado's door ze toe te voegen aan je salades, ze op volkorenbrood te smeren of zelfs heerlijke zelfgemaakte guacamole te bereiden.

  1. Bessen voor een stralende huid:

Bessen, zoals aardbeien, bosbessen, goji, veenbessen en frambozen, zijn rijk aan antioxidanten, vitamine C en vezels. Antioxidanten in bessen helpen de huid te beschermen tegen schade door vrije radicalen, terwijl vitamine C de productie van collageen bevordert om een ​​stevige, elastische huid te behouden. Bessen bevatten ook weinig calorieën, waardoor ze een geweldige gezonde snack zijn voor een stralende huid.

  1. Bladgroenten voor een gezonde huid:

Bladgroenten zoals spinazie, boerenkool en rucola zijn rijk aan vitamines, mineralen en antioxidanten die essentieel zijn voor een gezonde huid. Ze bevatten ook een goede hoeveelheid water, wat de huid van binnenuit helpt hydrateren. Bladgroenten zijn ook rijk aan vitamine K, wat donkere kringen en roodheid helpt verminderen, waardoor uw huid er frisser en stralender uitziet.

  1. Noten en zaden voor een stralende huid:

Noten en zaden, zoals amandelen, paranoten, lijnzaad en chiazaad, zijn rijk aan omega-3-vetzuren en vitamine E. Deze voedingsstoffen helpen de elasticiteit van de huid te behouden, ontstekingen te verminderen en een stralende huid te bevorderen. Je kunt ze aan je smoothies toevoegen, over salades strooien of er zo als tussendoortje van eten.

Onze huidige voeding voldoet echter niet altijd aan onze voedingsbehoeften. Daarom spelen nutricosmetica een belangrijke rol, omdat voedingssupplementen het mogelijk maken de effectiviteit van de huidverzorging te verbeteren en te vergroten door tekorten aan te vullen die niet via dieet- of cosmetische producten kunnen worden verholpen. Bovendien zorgen ze ervoor dat actieve stoffen zoals vitamines en mineralen geleidelijk door het lichaam worden afgegeven.

Hier is een lijst met onze gummies die speciaal zijn ontworpen om een ​​mooie huid te bevorderen:

  • Good Clean: anti-imperfecties
  • Good Skin: anti-aging en hydratatie
  • Good Detox: brengt de huid opnieuw in evenwicht en ontgift
  • Hyaluronzuur: hydrateert de huid
  • Zink: reguleert de talgproductie en acne

LE BLOG DE LASHILÉ BEAUTY