BEAUTÉ

HYALURONZUUR: HET STER-INGREDIËNT VAN NUTRICOSMETICA

Temps de lecture : 2 min.
L’ACIDE HYALURONIQUE : L’INGRÉDIENT STAR DE LA NUTRICOSMÉTIQUE

Hyaluronzuur is een molecuul dat van nature in het lichaam aanwezig is. Hyaluronzuur houdt tot duizend keer zijn gewicht aan water vast en werkt als een spons: het vangt water op en houdt het in de diepere lagen van de opperhuid, waardoor de huid een gehydrateerde en jeugdige uitstraling krijgt.

Voedingssupplementen op basis van hyaluronzuur worden steeds populairder, omdat ze veel gezondheids- en schoonheidsvoordelen bieden. Hier zijn enkele voordelen van hyaluronzuur in voedingssupplementen:

HYDRATATIE VAN DE HUID

Hyaluronzuur is een populair ingrediënt in huidverzorgingsproducten omdat het helpt de hydratatie en elasticiteit van de huid te behouden. Door hyaluronzuursupplementen te nemen, kunt u uw huid van binnenuit helpen hydrateren, wat fijne lijntjes en rimpels kan helpen verminderen.

Aanbevolen vanaf 25 jaar. Vanaf deze leeftijd verliest onze huid elasticiteit en beginnen de natuurlijke voorraden hyaluronzuur af te nemen.

Het is perfect voor de droge huid, om het ontstaan ​​van rimpels te voorkomen en een slappe huid te voorkomen.

GEZAMENLIJKE SMERING

Hyaluronzuur is ook aanwezig in de synoviale vloeistof die de gewrichten smeert. Door hyaluronzuursupplementen te nemen, kunt u de gewrichtssmering helpen verbeteren, wat kan helpen de pijn en ontstekingen die gepaard gaan met artrose te verminderen.

VERBETERING VAN DE OOGGEZONDHEID

Hyaluronzuur wordt aangetroffen in het glasvocht van het oog, waar het helpt de structuur en functie van het oog te behouden. Hyaluronzuursupplementen kunnen de gezondheid van de ogen helpen verbeteren, vooral bij mensen met droge ogen.

BEHOUDT DE MONDGEZONDHEID

Hyaluronzuur wordt ook aangetroffen in tandvlees en speeksel, waar het kan helpen de mondgezondheid te behouden door genezing te ondersteunen en ontstekingen te verminderen.

WAAR KUN JE HET VINDEN?

DE LASHILÉ BEAUTYBLOG